Президентът Румен Радев изненадващо се появи на трибуните на Националния стадион

...
Президентът Румен Радев изненадващо се появи на трибуните на Националния стадион
Коментари Харесай

Радев сред феновете на стадиона, вика за нашите срещу С. Ирландия

Президентът Румен Радев изненадващо се появи на трибуните на Националния стадион „ Васил Левски “ по време на мача България - Северна Ирландия. В дуела българите надиграха гостите с 2:1.

Радев беше част от към 800-900 ентусиасти, които пристигнаха да поддържат на стадиона футболистите ни в студената октомврийска вечер. Държавният глава беше облечен импровизирано, със синьо спортно яке. Той гледа онлайн срещата от трибуните със сина си Георги, написа Епицентър. 

Направи усещане, че президентът не беше във ВИП ложата на стадиона, а сред елементарните почитатели. 

Часове по-рано Борислав Михайлов завоюва борбата за президент на БФС. Дали поради това или по друга причина, президентът не седна във ВИП-ложата на стадиона

Снимка от Facebook групата " Новините от България света " демонстрира обаче, че президентът също не е последовател на ограниченията за съблюдаване на отдалеченост, които се пробва да постанова служебният му министър Стойчо Кацаров.

Появата на Радев на стадиона беше най-голяма атракция за децата, които бяха пристигнали да поддържат трикольорите на стадиона. Социалните мрежи незабавно се възпламениха от мнения, че президентът внезапно се е сетил, че му се е догледал мач тъкмо ден преди формалния старт на предизборната акция, пише Фактор.бг.

" Евтин пиар, седнал бил измежду хората... Преди избори, доста национални ставаме. И в черква влизат, кръстят се, свещи палят. Че по кое време е ходил на мач? ", са единствено част от мненията.

Българите се поздравиха с втори триумф в своята група след този над Литва още веднъж на „ Васил Левски “. Съставът ни събра актив от осем точки, с три повече пред четвъртия отбор на Северна Ирландия. В другия мач от групата, Швейцария разруши Литва с 4:0 като посетител и се изравни с водача Италия – и двата отбора имат пот 14 точки.

За България следва посещение точно на швейцарците в финален мач от квалификациите на 15 ноември, до момента в който Северна Ирландия приключва с две семейства на Литва и Италия надлежно на 12 и 15 ноември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР